Rahmasøstrene – gammel

Rahmasøstrene er en frittstående gruppe som ble stiftet i mars 2009.

Hovedsakelig legges det vekt på kunnskap som nøkkelen og grunnlaget for å fremme selvtillit, identitet, toleranse og sist men ikke minst brukes kunnskap som forebyggende faktor.

Rahmasøstrene består av jenter i alle aldersgrupper som pleide å samles hver søndag til fast tid på bl.a center rahmas lokaler på Grønland, der også Rahma Konfliktråd har sine lokaler.

Høsten 2013 flyttet Rahma Søstrene til nye lokaler på Tvetenveien 152, 0671, Oslo, hvor også Tyrkisk Islamsk Ungdomsforening holder til. Undervisningstiden ble endret fra hver søndag til hver lørdag.

Rahma Søstrene er et hyggelig og trygt møtested hvor tanker deles og vennskap skapes. I gruppen lærer man å kommunisere med hverandre uavhengig av aldersforskjellen. Dette gjør at søstrene i gruppen til tider fungerer som veiledere for hverandre og yter moralsk støtte når det trengs. I tillegg til sosiale sammenkomster, har gruppen aktiviteter og fremtidige arrangementer å by på.

Gruppen tilbys som et attraktivt og lystbetont tilbud som jentene selv kan søke seg inn i, der frivillige ledere fungerer som gode og tydelige rollemodeller. Ved spørsmål ta gjerne kontakt med lederen : army-r@online.no

Skroll til toppen