IMG 2825

Seminar om erfaringsutveksling

Seminar om erfaringsutveksling:

Rahma Konfliktråd arrangerte 9. oktober 2013 et seminar om erfaringsutveksling for frivillige organisasjoner. Det ble en flott kveld med interessante foredrag og diskusjoner. Deltakerne kom fra en rekke forskjellige organisasjoner og kunne bidra med mange spennende perspektiver.

Det var en aktiv forsamling. Formålet med seminaret var å bevisstgjøre viktigheten av å være synlig i det offentlige rom, frivillige organisasjoner og deres viktige rolle i å skape et inkluderende samfunn for alle.

 

Hvis vi ønsker å ha en stemme med i utviklingen av samfunnet, må vi også tørre å vise oss fram med det vi står for og det vi kan tilby.

Takket være foredragsholder Akhenaton Al-Madi Oddvar De Leon fikk vi mye nyttig kunnskap om hvordan man må arbeide som en frivillig organisasjon for å nå sine mål.

 

IMG 2831 IMG 2832 IMG 2841

IMG 2849

IMG 2851 IMG 2856 IMG 2861IMG 2869

Skroll til toppen