Menu
A+ A A-

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/3/r/rahmakonfliktraa/www/templates/gk_news/lib/framework/helper.layout.php on line 181

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/3/r/rahmakonfliktraa/www/includes/application.php on line 536

Gratis foreldrekurs 13.10.16

  • Skrevet av Administrator

Gratis foreldrekurs 13.10.16Gratis foreldrekurs torsdag 13.10.16 kl 18:00: Ungdom, vold og forelskelse:

Hva vet du som forelder om kjærestevold blant ungdom − og hva kan du gjøre med det?

Som forelder kan det kjennes vanskelig å skulle snakke med barnet sitt om temaer som vold, forelskelse, seksualitet og grenser. Likevel er dette en viktig samtale: Mange unge opplever trakassering, vold og seksuelle overgrep i løpet av ungdomstiden.

Velkommen til et gratis foreldrekurs arrangert av Rahma konfliktråd og Reform torsdag 13. oktober fra kl. 18 til 19.30 på Al Manar Club, Grønland torg (Olafiagangen 3).

Enkel servering fra 17.45.

 

Kurset starter med et foredrag om omfang av og former for kjærestevold blant ungdom. Så samles vi til gruppearbeid og diskusjon om hvordan du som forelder best kan snakke med ditt barn. Her kan vi lære av hverandre og i fellesskap komme fram til løsninger som passer den enkelte.

Om kursholderne:
Reform - ressurssenter for menn har siden 2014 gjennomført undervisningsopplegget «Stopp kjærestevolden» for ca. 2500 ungdommer.

I workshopen presenterer vi noen av våre erfaringer fra undervisningen og diskuterer praktiske strategier for å snakke med ungdom om kjærestevold og grensesetting.

Rahma Konfliktråd (RKR) jobber frivillig med å gi informasjon, råd, veiledning og hvis nødvendig megling i konflikter. Rahma jobber med alle type konflikter enten de arter seg i familien, blant privatpersoner, samfunnet eller retter seg mot myndighetene. 

Påmelding: hedda@reform.no eller kontakt Reform på 476 52 056.

 PLAKAT (TRYKK PÅ BILDET FOR STØRRE VERSJON):

Gratis foreldrekurs 13.10.16

 

 

Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom
List with onlain bookmakersGBETTING